Nordstjerna’s blog

Hei alle sammen og velkommen til min blog!

Er en ung herremann rett under 30 som begir seg ut i ukjent farevann her. Vi for se hva som kommer ut av dette. Er født veldig sent på 70-tallet og har alltid vært en aktiv krabat. Medlem i jente og guttekorps som trommeslager, spilt i rockeband (igjen på trommer) og vært innom svømming. Men det var fotballen som ble hovedprioritet i ungdommen og tok det meste av all fritid. På banen trivdes jeg best mellom spiss og midtbane, fo de som skjønner seg på slik. For litt over tre år siden fikk jeg diagnosen ME og har vært 100% ufør siden. Men jeg skal kjempe meg tilbake til det «normale» liv og håper på å få en sesong eller to til før fotballskoene kan legges på hylla. 

Er veldig sports- og musikk intressert så blir vel litt skriving om det i starten kanskje, til jeg blir varm i trøya. Ellers intresserer jeg meg for masse. Film, litteratur, historie og skriving mm.

 

Reklame

4 kommentar til “Nordstjerna’s blog”

 1. Se her, da er du igang jo 😉 Grattis med bloggen Nordstjerna! Jeg må si toppen på bloggen var ordenlig fin.Stolt over å være den første til å kommentere 🙂 At du hadde spilt i rockeband hadde jeg ingen anelse om, ei heller trommegutt i korps.. Synes jeg ser deg..Du er skikkelig dreven på å gå i 17 mai- tog du da 😉

  Snart er fotballskoa på igjen, det er jeg helt sikker på. Inntill da får du kose deg i bloggeverden, og trenger du teknisk hjelp, så vet du hvor du finner meg..

  Klem fra Tornerose

 2. Angel_- Says:

  Heisann,
  Så flott at du har «brutt isen!». Nå er det bare å blogge på! Håper du finner det morsomt! Likte også utseende på bloggen din. 😀

  Du er nok snart tilbake på banen, og da skal jeg innta min favorittposisjon på backen og gi deg litt utfordring! 😉

  Lykke til med mere tanker etterhvert, jeg venter spent!

  Klem

 3. Alter Ego Says:

  Velkommen til bloggeverdenen! Haaper du vil kose deg her 🙂 Jeg liker navnet ditt, jeg liker at du har Kaka i headerbildet ditt (selv om jeg IKKE liker AC Milan…) og jeg liker at du tilsynelatende kaster deg ut i det med liv og lyst. Enjoy, sier jeg bare, med folkeskikk og godt humoer kommer du langt og har mange fine folk og opplevelser foran deg.

 4. nordstjerna Says:

  Tornerose: Tusen takk for det! Ja jeg er en gammel rocker vet du. Vi hadde noe begrenset reportoar som stor sett var gamle Kiss sanger, da vokalisten var stor fan, og Knocking on heavens door. Men vi hadde det moro så lenge det varte. Spilte på 17. Mai her i bygda med full skoleplass så jeg har hatt gleden av å spille for et passelig antall mennesker. Og får jeg teknisk trøbbel så er du den første jeg henvender meg til. Takk for det!

  Angel: Takk for det! Vet at jeg må holde meg på motsatt side da. Hehe. Har ikke råd til nye benskader vet du.

  Alter Ego: Hei på deg! Hyggelig at du stakk innom bloggen min. Takker for det. Kaka er nok favoritt spilleren min ja. Men i motsetning til deg så LIKER jeg favorittlaget mitt veldig godt! Hehe. Smugtittet litt hos deg og fant ut at du er Liverpool fan. Stemmer dette?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: