Heroes don’t die. They reload

Med denne blodharry tittelen skriver jeg mitt andre innlegg her. Grunnen er ikke at jeg er en voldelig person, så langt ifra det er mulig vil jeg tro, men tok det sitatet å bruker det i min situasjon. Det er for øvrig undertittelen til den seneste Rambo filmen. Som stor fan av Sly har jeg selvfølgelig dvd’en i hylla. Men jeg sliter til tider med dårlige dager på grunn av ME og alt det innebærer. I disse dårlige tider må man være tøff i hodet. Jeg fant ut at i overført betydning passer egentlig det utsagnet for meg. I stedet for å grave seg ned i all elendighet så tar man ny sats og lader om. ”I morgen er det bedre” er noe jeg sier til meg selv stadig vekk og kommer til å fortsette med det.

Nå har det vært tøffe tider både for meg og andre i familien min så jeg har ikke skrevet noe her på en god stund. I skrivende stund er det litt på oppadgående så da kliner jeg til med et innlegg. Det kommer nok flere etter hvert. Så dette får være nok for i dag.

Heroes don’t die. They reload…..  

Reklame

2 kommentar til “Heroes don’t die. They reload”

 1. Å nå ble jeg glad for å se at du skriver litt. Har tenkt på deg vettu. Deg og familien. Fantastisk bra motivasjon og slagord i grunn, du tar ny sats og lader om. Man kommer nok fortere gjennom dagene om man tenker sånn, for en dag så er «morra-dagen» bedre 😉 Og det kan rett og slett være imorra!?!

  Hereos don’t die… dem reiser seg på nytt og på nytt..

  Sender mange god bedringsklemmer og igjen glad for å se deg! 😀

 2. Heisann!

  Som Tornerose skrev, er godt å se livstegn fra deg. Har regna med at du bare lå på ladding, men godt likevel å se at du som vanlig er ved godt mot! Du kommer igjennom dette også!! 😀

  Håper alt står bra til med familien også, tenker masse på dere.

  Stooooor KleM 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: